Việc làm Pastry Chef - Bếp trưởng bếp bánh

Nhắn tin Lưu Nộp hồ sơ 305 lượt xem
  • Số lượng: 1
  • Hạn nộp hồ sơ: 27/08/2018
  • Cấp bậc: Nhân viên
  • Giới tính: Không yêu cầu
  • Ngành nghề: Ẩm thực/ Bàn/ Bar
  • Độ tuổi:
  • Nơi làm việc: TP.HCM
  • Trình độ: Bằng nghề
  • Mức lương: Thỏa thuận
  • Kinh nghiệm: 1 năm
  • Thời gian làm việc: Làm theo ca
  • Thử việc:

Mô tả công việc

OVERALL ASSIGNMENT:

• Responsible to plan organize the Pastry and Bakery section of Hotel Novotel Saigon centre.

• To give a complete information to the staff under his/ her supervision.

• To delegate and give appropriate direction to his/ her senior staff.

• Ensure a high standards of quality in Pastry and Bakery production.

• Reports to the Executive Chef on daily basis by filing the log-book and attending the daily briefing.

• Takes charge of kitchen operation in the event executive chef and or sous chef are absent for a period of time.

OPERATION ASSIGNMENT:

• Plan, organize. promotional event in the throughout hotel Novotel Saigon centre

• Responsible for merchandising of the shop by having creative show piece and decoration.

• .Ensures a consistency in standard, set up, and refiling of the Lobby bar café, breakfast buffet, executive lounge

• Keeps a record of all pastry events with sales analysis, comments, and debriefing minutes.

• Provides recipes standard and pictures of all new creations

• Ensures that good quality ingredients are used to confection cakes and pastry.

• Reinforces cleanliness and hygiene within the pastry and bakery department

• Maximizes productivity, by motivating his/her staff for creativity.

• Make sure that all his/her staff is aware of all activities in the hotel and with our main competitors.

• Appraises and evaluates the staff under his supervision on a monthly bases

Yêu cầu công việc

Must have held a pastry chef position before in 4 or 5 star hotel or was sous chef of pastry

• Worked in 4 or 5 star international brand hotels pastry department

• Able to manage a team of pastry chefs and bakers • Have hands on approach

• Able to train staff and implement new recipes

• Understands HACCAP • Have knowledge of buffet set ups and Al a carte desserts

• Understands new concepts and styles of desserts and pastries

• Able to produce chocolate work

• Have a good understanding and able to produce breads and classic pastries 

Quyền lợi được hưởng

- Salary

- Parking free

- Hotel Meal

- Hotel Uniform

Yêu cầu hồ sơ

CV in Vietnamese, English

Thông tin liên hệ

Tên người liên hệ: Nguyễn Lê Bảo Huyền
Chức vụ: HR
Địa chỉ: 167 Hai Bà Trưng, Phường 6, Quận 3, TP Hồ Chí Minh
Điện thoại: 0835204896

Ứng tuyển

Vui lòng bấm "NỘP HỒ SƠ" để ứng tuyển vị trí Pastry Chef - Bếp trưởng bếp bánh, hạn nộp hồ sơ 27/08/2018 theo Hotelcareers.vn

Đánh giá nhà tuyển dụng

nội dung

Đánh giá:

Việc làm Pastry Chef - Bếp trưởng bếp bánh

NHÀ TUYỂN DỤNG

Novotel Saigon Centre

Địa chỉ: 167 Hai Bà Trưng, Phường 6, Quận 3, TP Hồ Chí Minh

Điện thoại: 835204897

Website: www.novotel-saigon-centre.com

Quy mô: 4 sao

Xem thông tin đầy đủ

Cách nhanh nhất để có được nhân tài:
Lựa chọn gói Đăng Tin Tuyển Dụng phù hợp.
Tham gia chương trình Tìm Kiếm Hồ Sơ cao cấp.
Liên hệ Hotline: 0934 66 59 59 để biết thêm chi tiết.

Bản đồ vị trí

Việc làm khác từ Novotel Saigon Centre

Tìm việc làm nâng cao

Tin tức mới nhất

Nhắn tin với nhà tuyển dụng
Tiêu đề
Nội dung
CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ LE TRADA
GPĐKKD số 0107461878 do Sở KHĐT Hà Nội cấp ngày 07/06/2016
Địa chỉ : Số 15 Ngõ 172/46/57 đường Âu Cơ, phường Tứ Liên, Tây Hồ, Hà Nội
Điện thoại: 024 3917 5999 | Hotline: 0934 66 59 59
Email: info@hotelcareers.vn | Website: hotelcareers.vn or tuyendungkhachsan.vn
Việc Làm Khách Sạn | Tuyển Dụng Khách Sạn | Tuyển Dụng Nhà Hàng | Việc Làm Nhà Hàng | Việc Làm Nhà Hàng Khách Sạn | Tuyển Dụng | Việc Làm | Việc Làm Du Lịch | Khách Sạn | Nhà Hàng | Nghề Khách Sạn Nhà Hàng | Mẫu Sơ Yếu Lý Lịch | Mẫu CV Bằng Tiếng Anh Ngành Khách Sạn | Mẫu Đơn Xin Việc | Mẫu CV Xin Việc | Cách Viết Đơn Xin Việc | Mẫu Đơn Xin Nghỉ Việc