Việc làm Chef De Partie

Nhắn tin Lưu Nộp hồ sơ 314 lượt xem
  • Số lượng: 1
  • Hạn nộp hồ sơ: 28/07/2018
  • Cấp bậc: Trưởng ca/ Giám sát
  • Giới tính: Không yêu cầu
  • Ngành nghề: Ẩm thực/ Bàn/ Bar
  • Độ tuổi:
  • Nơi làm việc: Bà Rịa - Vũng Tàu
  • Trình độ: Chứng chỉ
  • Mức lương: Thỏa thuận
  • Kinh nghiệm: 1 năm
  • Thời gian làm việc: Làm theo ca
  • Thử việc:

Mô tả công việc

Prepares a variety of meats, seafood, poultry, vegetables and other food items for cooking in broilers, ovens, grills, fryers and a variety of other kitchen equipment.

Assumes 100% responsibility for quality of products served.

Knows and complies consistently with standard portion sizes, cooking methods, quality standards and kitchen rules and guidelines.

Stocks and maintains sufficient levels of food products at line stations to assure a smooth service period.

Portions food products prior to cooking according to standard portion sizes and recipe specifications.

Prepares item for broiling, grilling, frying, sautéing or other cooking methods by portioning, battering, breading, seasoning and/or marinating.

Follows proper plate presentation and garnish set up for all dishes.

Work in any section of the kitchen when necessary, due to business levels or colleague shortages.

Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

Have a complete understanding of, and adhere to the company’s policy relating to fire, hygiene and safety.

Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

Have a complete understanding of the hotel’s colleague handbook and adhere to the regulations contained within it.

Check incoming produce, ensuring that all food merchandise is in accordance with order sheets, receiving records and purchasing specifications.

Records guest complaints, requests and solutions together with any other issues related to personnel, equipment, produce Etc. and reports them to the Executive Chef or Executive Sous Chef.

Interacts with management of other departments within areas of responsibility and develops solid working relationships with them.

Maximize colleague productivity and morale and consistently maintain discipline following hotel guidelines and local legislation.

Assists in the building of an efficient team of colleagues by taking an active interest in their welfare, safety, training and development.

Ensures that all colleagues have a complete understanding of and adhere to the hotels policies and procedures.

Conducts colleague performance appraisals to review colleagues’ general performance and discuss any areas for improvement.

Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Chef.

Always strive to perform any additional duties and responsibilities given

Respond to change in the departmental function as dictated by the industry, company or resort.

Develop menus and set standard recipes (as per SOPs) which allow the restaurants to run at an acceptable food cost, thereby satisfying guest needs and expectations.

Work in any section of the kitchen when necessary, due to business levels or colleague shortages.

Yêu cầu công việc

- Tiếng anh giao tiếp

- Bằng cấp/ chứng chỉ

- Có kinh nghiệm ít nhất 1 năm ở vị trí tương đương (môi trường 5* là 1 lợi thế)

Quyền lợi được hưởng

- Vé máy bay nhận việc 

- Chỗ ở 

- Xe đưa rước

- Bữa ăn miễn phí 

- Service charge cao

- Môi trường làm việc 5*

Yêu cầu hồ sơ

Hồ sơ đầy đủ

Thông tin liên hệ

Tên người liên hệ: HR
Chức vụ: HR
Địa chỉ: Dat Doc Beach, Con Dao Dist, Con Son,
Điện thoại: 02543831222

Ứng tuyển

Vui lòng bấm "NỘP HỒ SƠ" để ứng tuyển vị trí Chef De Partie, hạn nộp hồ sơ 28/07/2018 theo Hotelcareers.vn

Đánh giá nhà tuyển dụng

nội dung

Đánh giá:

Việc làm Chef De Partie

Việc làm cùng ngành

Nhân viên phục vụ Sanctuary Ho Tram Resort Community
  • 3 - 5 triệu
  • 09/08/2018
  • Bà Rịa - Vũng Tàu
Nhân viên nhà hàng Hanoi Morgans Hotel
  • 3 - 5 triệu
  • 27/02/2018
  • Hà Nội
F&B Manager Liberty Central Saigon Centre Hotel
  • Thỏa thuận
  • 30/07/2018
  • TP.HCM

Việc làm cùng địa điểm

Bếp Bánh Sanctuary Ho Tram Resort Community
  • Thỏa thuận
  • 27/08/2018
  • Bà Rịa - Vũng Tàu
Giám đốc điều hành khách sạn DIC Star & Cap Saint Jacques Hotel
  • Thỏa thuận
  • 28/08/2018
  • Bà Rịa - Vũng Tàu
Bếp Nấu Sanctuary Ho Tram Resort Community
  • 5 - 8 triệu
  • 09/07/2018
  • Bà Rịa - Vũng Tàu
Nhân viên IT The Imperial Hotel Vung Tau
  • Thỏa thuận
  • 31/10/2017
  • Bà Rịa - Vũng Tàu
Nhân viên Phục vụ Nhà hàng Oceanami Villas & Beach Club
  • Thỏa thuận
  • 28/06/2018
  • Bà Rịa - Vũng Tàu

NHÀ TUYỂN DỤNG

Six Senses Con Dao

Địa chỉ: Dat Doc Beach, Con Dao Dist, Con Son,

Điện thoại: 02543831222

Website: www.sixsenses.com

Quy mô: 5 sao

Xem thông tin đầy đủ

Cách nhanh nhất để có được nhân tài:
Lựa chọn gói Đăng Tin Tuyển Dụng phù hợp.
Tham gia chương trình Tìm Kiếm Hồ Sơ cao cấp.
Liên hệ Hotline: 0934 66 59 59 để biết thêm chi tiết.

Bản đồ vị trí

Việc làm khác từ Six Senses Con Dao

Tìm việc làm nâng cao

Tin tức mới nhất

Nhắn tin với nhà tuyển dụng
Tiêu đề
Nội dung
CÔNG TY CỔ PHẦN THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ LE TRADA
GPĐKKD số 0107461878 do Sở KHĐT Hà Nội cấp ngày 07/06/2016
Địa chỉ : Số 15 Ngõ 172/46/57 đường Âu Cơ, phường Tứ Liên, Tây Hồ, Hà Nội
Điện thoại: 024 3917 5999 | Hotline: 0934 66 59 59
Email: info@hotelcareers.vn | Website: hotelcareers.vn
Việc Làm Khách Sạn | Tuyển Dụng Khách Sạn | Tuyển Dụng Nhà Hàng | Việc Làm Nhà Hàng | Việc Làm Nhà Hàng Khách Sạn | Tuyển Dụng | Việc Làm | Việc Làm Du Lịch | Khách Sạn | Nhà Hàng | Nghề Khách Sạn Nhà Hàng | Mẫu Sơ Yếu Lý Lịch | Mẫu CV Bằng Tiếng Anh Ngành Khách Sạn | Mẫu Đơn Xin Việc | Mẫu CV Xin Việc | Cách Viết Đơn Xin Việc | Mẫu Đơn Xin Nghỉ Việc